Bekleden met leer

Wij als Leder en Leer bekleden en repareren vooral leren meubelen. Uw favoriete bankstel of fauteuil zijn bij ons in goede handen. Ruim 40 jaar ervaring in het bekleden met leer staat garant voor een schitterend eindresultaat. Naast uw leren
kunt u ook terecht voor uw autobekleding, modern of oldtimer, leren kleding en alle andere leren objecten. Voor het bekleden met leer heeft u een ruime keuze uit vele soorten en kleuren leer. Naast bekleden met leer kunt u er ook voor kiezen om uw meubel te laten bekleden met stof.

Wij als Leder en Leer bekleden en repareren vooral leren meubelen. Dit kan met elke soort leer of stof.

Van oldtimer interieur tot Vitra bankstel.

Wij hebben ervaring met het bekleden van de raarste voorwerpen in de meest unieke patronen en kleurstellingen. Een voorbeeld hiervan is het verzoek van voormalig Europees Kampioen tractorpulling Gert Jan Verhoeven uit Helmond. Wij hebben zijn tractorstoel bekleed met leer in de kleur van de amerikaanse vlag. Bent u geen fan van leer dan bekleden wij voor u met stof de klant is nog steeds koning.

Wilt u de mogelijkheden van bekleden met bespreken? Of de uitgebreide collectie komen bekijken. Maak dan snel een afspraak via het contactformulier.


Voor het bekleden met leer Na het bekleden met leer
Oude stoffen meubel Resultaat bekleden met leer
tractor stoel bekleed Gemeenteraadstoelen bekleed met leer